Διπλωματικό πρόβλημα ενέχει η 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο.

Μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «αν εμείς προσβάλουμε τα θύματα μιας χώρας κάποια στιγμή θα προσβάλουν και τα δικά μας, δημιουργούμε και άλλο διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια αυτή».

«Ήταν κατάσταση να βλέπουμε το Ρουβίκωνα να βγάζει διθύραβμο για τον Κουφοντίνα;», διερωτήθηκε ο ίδιος και πρόσθεσε πως «όταν λέμε να κάνεις ακτιβισμό να κάνεις αυτό, όταν ο ακτιβιστής λέει ότι ο δολόφονος είναι ο καλύτερος άνθρωπος και σέβομαι τους αγώνες του τότε δεν είσαι ακτιβιστική ομάδα».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είναι μια υπόθεση που «ενοχλεί πολιτικά» και «πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση με το μεσάζοντα».

Εξέφρασε, δε, την ανησυχία του «μήπως υπάρξει διπλωματικό επεισόδιο την ώρα που αναζητούμε έσοδα» και κατέληξε λέγοντας πως «πιστεύω ότι θα τη βρει την άκρη ο Πάνος (σ.σ. Καμμένος)».

Δείτε το απόσπασμα από το protothema.gr: