Την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένας Παπαδοπούλου, προκάλεσε το δημοσίευμα για περί "δήθεν μήνυσης" του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην εφημερίδα τα "Νέα".

"Ο διευθυντής της εφημερίδας μετά το επικό και πρωτοφανές fake news της δήθεν εντολής για σύλληψή του, προσπαθεί να τα μαζέψει ρίχνοντας παντού λάσπη" αναφέρει η κα. Παπαδοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τις αθλιότητες των «Νέων» για δήθεν μήνυση που τους υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος έσπευσαν οι γνωστοί πολιτικοί νταραβεριτζήδες της διαπλοκής, η κ. Γεννηματά, ο κ. Τσιόδρας, ο γνωστός κ. Βενιζέλος, να κάνουν σπέκουλα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα τελευταία ψίχουλα στήριξης για την πολιτική τους επιβίωση.

Η αγωνία τους είναι να πλήξουν τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο γιατί στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους και υιοθετούν το παραμικρό συκοφαντικό δημοσίευμα.

Αλλά οι Έλληνες πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο.

Είναι εντυπωσιακό μάλιστα ότι ο διευθυντής της εφημερίδας μετά το επικό και πρωτοφανές fake news της δήθεν εντολής για σύλληψή του, προσπαθεί να τα μαζέψει ρίχνοντας παντού λάσπη".