Ο Πάνος Καμένος έδωσε πριν από λίγο στην Βουλή εμμέσως μια πρώτη απάντηση για το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, με φωτογραφίες που τον εμφανίζουν να στέκεται μπροστά σε ένα τραπέζι ρουλέτας στο πλαίσιο μιας μικρής αντιπαράθεσης με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος στην ομιλία του τον προκάλεσε ανοιχτά λέγοντας ότι το πόθεν εσχες του δεν δικαιολογεί τον τρόπο ζωής που κάνει.

Ο υπουργός Άμυνας απαντώντας είπε πως έχει λιγότερα χρήματα από τότε που μπήκε στη πολιτική, παρά ταύτα όμως έχει τη δυνατότητα όταν πηγαίνει ταξίδια όπως είπε, να πληρώνει τη διαμονή και τα εισιτήρια τα δικά του και της συζύγου του. "Έχω τη δυνατότητα τουλάχιστον να πληρώνω, όταν πηγαίνω σε ταξίδια στο εξωτερικό που έχω την ευκαιρία να συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου, από την τσέπη μου το ξενοδοχείο και τα έξοδα μου", είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φωτογραφία που τον εμφανίζει μπροστά στη ρουλέτα και αφού ξεκαθάρισε συνολικά για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, είπε ότι η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη σε ένα πολυχώρο που έχει και ρουλέτα και είχαν πάει και το 1994 μαζί και με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο: "Αναφέρεστε σε ένα κλαμπ στο οποίο με τον κ. Γιακουμάτο πρωτοπήγαμε το 1994. Έχει μέσα μία αίθουσα για να βλέπεις αγώνες, έχει εστιατόριο, μπαρ και περνάς κάποιες ώρες. Τώρα εάν βρέθηκε μέσα στα πλαίσια της παρακολουθήσεως, να με βγάλουν φωτογραφία μπροστά από τη ρουλέτα, δεν παίζω τα λεφτά του ελληνικού λαού"

Καταλήγοντας δε, είπε προκαλώντας σχόλια «δεν παίζω τα λεφτά του ελληνικού λαού».