Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη είχε σήμερα το απόγευμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη.

Στην συνάντηση που διήρκησε μισή ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε την κα Γεννηματά για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μετά τη συνάντηση οι δύο προέβησαν σε δηλώσεις, ξεχωριστά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Την ίδια ώρα διαψεύδονται από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεταξύ τους συμφωνία διάλυσης των κομμάτων που απαρτίζουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξης πριν την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα.