Πυρά εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. «Αν θέλει η Ν.Δ. να μάθει περισσότερα για τον γκεμπελισμό, πρέπει να απευθυνθεί σε οικείους, να κοιτάξει πολύ κοντά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, υποστήριξε πως «η θεωρία των δύο άκρων, ήταν καταφύγιο της Δεξιάς, από τα αδιέξοδα στην οικονομική της πολιτική».

Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι «η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει σταδιακά» και ότι «αυτό που έχει σημασία είναι η κάλυψη των αναγκών της χώρας, με ομαλή χρηματοδότηση».

Όσον αφορά στην επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, ανέφερε ότι θα έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και δυνατό συμβολισμό καθώς, όπως είπε, ο κ. Μακρόν ήρθε στην εξουσία μετά την κατάρρευση των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών στη Γαλλία, όπως έγινε και με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ανέφερε ότι «έχει κυλήσει νερό στο αυλάκι, με δικές μας πιέσεις». «Δεν κατέρρευσε ο νόμος Παππά. Με νομοτεχνικές βελτιώσεις, τον έχουν ψηφίσει και Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ», είπε και υπογράμμισε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.