Στο νομό Έβρου σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

|
THESTIVAL TEAM

Με τις επισκέψεις στα ορεινά χωριά Οργάνη και Αρριανά της Ροδόπης ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της περιοδείας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στη Θράκη για την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν παροχής δορυφορικής πρόσβασης στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της Digea.

Ο κ. Παππάς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισκέφθηκε σπίτια στα οποία έχουν εγκατασταθεί ήδη δορυφορικές κεραίες και αποκωδικοποιητές σε συνεργασία με την ΟΤΕ TV και τη Nova.

Στην Οργάνη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής συζήτησε με κατοίκους στο καφενείο το οποίο λειτουργεί και ως ταχυδρομικό πρακτορείο των ΕΛΤΑ και το ίδιο έκανε και στα Αρριανά.

Νωρίτερα στον Εχίνο της Ξάνθης ο κ. Παππάς συζήτησε με κατοίκους σε καφενείο και επισκέφθηκε τα ΕΛΤΑ και το Τάγμα Εθνοφυλακής.

Ο υπουργός είχε συσκέψεις με τις Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη και τη Ροδόπη και συζήτησε μαζί τους για τις πολιτικές. Επίσης επισκέφθηκε το Δ΄ Σώμα Στρατού.

Σήμερα ο κ. Παππάς θα περιοδεύσει στο νομό Έβρου όπου θα επισκεφθεί τη Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης, το Ορμένιο, τα Δίκαια και το ειδικό σχολείο Ορεστιάδας. Στις 8μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.