Άγρια κόντρα ξέσπασε χθες το βράδυ στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκου και του βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού, με φόντο τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Όλα έγιναν στο καφενείο της Βουλής, όπου Ψαριανός και Σκουρολιάκος λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αλλά επενέβη τελικά ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης. Ο απίστευτος καυγάς ξέσπασε αργά το βράδυ, λίγο πριν γίνει η ψηφοφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο με τα φέιγ βολάν, που πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Ψαριανός συνάντησε τον Σκουρολιάκο στο καφενείο της Βουλής, το πράγμα ξέφυγε και ακούστηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου.

«Την επόμενη φορά θα είσαι εσύ που θα πετάς χαρτάκια», είπε ο Ψαριανός, με τον Σκουρολιάκο να απαντά «κοίτα το κατάντημά σου». Ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε με ύβρεις, λέγοντας «ρούφα τώρα τα π@@@@ια μου». «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς κι εσύ! Αλλά αυτός είσαι», ήταν η νέα απάντηση του Σκουρολιάκου, με τον Ψαριανό να επιμένει «ρούφα την π@@@@α μου και χόρεψε ένα τσάμικο».

Με την παρέμβαση του Μάριου Γεωργιάδη, το επεισόδιο έληξε.