Τo ΚΚΕ για τις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανακοίνωση με αφορμή την σφοδρή κακοκαιρία που έχει πλήξει από χθες τη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε το η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ξεκίνησαν οι βροχές, ήρθαν και άλλα προβλήματα για το λαό.

Ήδη στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης μετράμε μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες στο οδικό δίκτυο και σε άλλες υποδομές ιδιαίτερα στο Δήμο Θερμαϊκού, στα Κουφάλια και αλλού, ενώ καταγράφεται και μία αγνοούμενη οδηγός.

Τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων και των τοπικών αρχών που σταθερά και μόνιμα υποβαθμίζουν τα όποια έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Χωρίς καμία καθυστέρηση οι δήμοι και η περιφέρεια να προχωρήσουν στη συντήρηση και ενίσχυση των αντιπλυμμηρικών υποδομών, να εκπονήσουν σχέδιο ολοκληρωμένης προστασίας του λαού απένταντι στα καιρικά φαινόμενα, την αντισεισμική και αντιπυρική προστασία. Να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την άμεση χρηματοδότηση και την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού», αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.