Αλαζονεία και παραπληροφόρηση για το ασφαλιστικό καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των υπουργών Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το σήμερα το πρωί.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, ότι «με περισσή αλαζονεία συνεχίζουν την προσπάθεια παραπληροφόρησης και δεν είπαν τίποτα άξιο λόγου για τους χιλιάδες αγρότες που αγωνιούν στους δρόμους».

«Η ουσία παραμένει αναλλοίωτη το ασφαλιστικό που προωθείται αποτελεί συμπλήρωμα του φορολογικού που η συνδυασμένη εφαρμογή τους εξοντώνει τον πρωτογενή τομέα, δημεύοντας ουσιαστικά το εισόδημα του αγρότη», σημειώνεται και επισημαίνεται ότι «η κατάργηση του ΟΓΑ, με την κατάσχεση των επιδοτήσεων των αγροτών και μέσα στην κρίση, γίνεται για τη χρηματοδότηση ελλειμμάτων άσχετων με την αγροτική ανάπτυξη».

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει, όπως γράφει η naftemporiki.gr, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρήκε αφορολόγητες και ακατάσχετες τις αγροτικές ενισχύσεις καθώς και τα 20 δισ. έτοιμους πόρους της ΚΑΠ που αδυνατεί να αξιοποιήσει.

«Η κυβέρνηση έκλεισε από σήμερα τους δρόμους επικοινωνίας με τους αγρότες. Οι αγρότες, τον δίκαιο αγώνα των οποίων στηρίζουμε ως ΠΑΣΟΚ, πρέπει να κρατούν ανοικτούς τους δρόμους επικοινωνίας με την κοινωνία, τους άλλους παραγωγικούς φορείς και εργαζόμενους, ώστε μαζί να βρουν λύσεις και να αναδείξουν τα απόσταση ανάμεσα στα εύκολα ψέματα και τα έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.