Πώς “συνδέονται” στη Βουλή Μεϊμαράκης, Βενιζέλος και Λεβέντης;

|
THESTIVAL TEAM

Ποιο είναι το στοιχείο που “ενώνει” στην προσφάτως συγκροτηθείσα Βουλή τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη;

Και οι τρεις βρίσκονται στην νέα σύνθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, οι συνεδριάσεις της οποίας αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι Γιάννης Γκιόλας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Ιωάννης Θεοφύλακτος, Αννέτα Καββαδία, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Πάνος Σκουρολιάκος, Αντώνης Συρίγος, Χαρίλαος Τζαμακλής, Βασίλης Τσίρκας και Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η ΝΔ, εκτός του προέδρου της Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όρισε ως εκπροσώπους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Κώστα Τζαβάρα και τον Γιάννη Τραγάκη. Η Χρυσή Αυγή τον Ιωάννη Αϊβατίδη, το ΚΚΕ τον Εμ. Συντυχάκη, το Ποτάμι τον Σπύρο Λυκούδη και οι ΑΝΕΛ τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.