Εκ των έσω έπεσε ο Γ. Παπανδρέου τονίζουν 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν νέα παρέμβαση για την επόμενη ημέρα στο κόμμα και τονίζουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη…

Οι δώδεκα βουλευτές σε κείμενό τους που έδωσαν στη δημοσιότητας κάνουν λόγο για ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου εκ των έσω και ζητούν να υπάρξει μία νέα ιδρυτική διακήρυξη της κεντροαριστεράς.
«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να υποδείξει προοδευτικές λύσεις για την κρίση και για το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας. Χρειάζεται να συγκροτήσει τη φυσιογνωμία του ως κεντρικού πολιτικού κορμού της Κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα να διευκολύνει τη διαμόρφωση ενός αστερισμού προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων, που θα δίνουν τη δυνατότητα σχηματισμού ενός κυβερνητικού συνασπισμού της Κεντροαριστεράς», αναφέρουν στο κείμενό τους.

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ
Το κείμενο υπογράφουν οι κ. Γιουματζίδης Βασίλης, βουλευτής Πέλλας, Δημητρουλόπουλος Τάκης, βουλευτής Ηλείας, Θεοδωρίδης Ηλίας, βουλευτής Πέλλας, Θεοχάρη Μαρία, βουλευτής Καρδίτσας, Κασσάρας Γιώργος, βουλευτής Δωδεκανήσου, Καστανίδης Χάρης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριακοπούλου Μαρία, βουλευτής Αχαΐας, Μιχελογιαννάκης Γιάννης, βουλευτής Ηρακλείου, Μίχος Λάμπρος, βουλευτής Β’ Αθηνών, Παραστατίδης Θεόδωρος, βουλευτής Κιλκίς, Τεκτονίδου Κυριακή, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, βουλευτής Αχαΐας.
Στο μεταξύ, την ανάγκη αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ, που θα επιτρέψουν την επαναπροσέγγισή του με την κοινωνία, επεσήμανε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή». Η κ. Γιαννακοπούλου δήλωσε ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά της η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα οι θεσμικές διαδικασίες σο ΠΑΣΟΚ από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Πληροφορίες: skai.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.