Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ με αφορμή τις συναντήσεις με την τρόικα

|
THESTIVAL TEAM

«Η κυβέρνηση των προθύμων προχωρά, από…

τις υποσχέσεις για ανάκαμψη, στους εκβιασμούς περί μνημονιακού μονόδρομου λιτότητας, χωρίς κανέναν δισταγμό και κανένα ίχνος ντροπής», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά για τις συζητήσεις κυβέρνησης- τρόικας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «έχουμε χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές έχει επαναληφθεί το ίδιο μνημονιακό σίριαλ, που επανέρχεται ύστερα από ένα μικρό διαφημιστικό διάλειμμα με επενδύσεις και ανάπτυξη α λα Σαμαρά». Προσθέτει δε ότι οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, καθώς και οι εξοντωτικοί φόροι συνιστούν το περιβόητο success story της κυβέρνησης, ή αλλιώς τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση του αδηφάγου χαρακτήρα του μνημονίου, που σε κάθε βήμα της εφαρμογής του προαναγγέλλεται ένα νέο μνημόνιο, με ακόμα πιο εξοντωτικά μέτρα.

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο από τον ελληνικό λαό πίσω από τους εκβιασμούς και τα ψέματα. Τα μνημονιακά καύσιμα έχουν τελειώσει και η κοινωνία θα τους δώσει εισιτήριο άνευ επιστροφής».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει σε ύβρεις χωρίς να απαντά επί της ουσίας. Έτσι, απλώς επιβεβαιώνει ότι σκοπός του είναι η στάση πληρωμών και η καταστροφή της χώρας.
Σε ό,τι αφορά τη φρασεολογία, το επίπεδό τους κρίνεται καθημερινά από τον Ελληνικό Λαό».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.