Α. Τζαμπαζλή: Θα είμαι η φωνή της Δυτικής Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του δημοτικού θεάτρου «Χρ. Τσακίρης» στη Σταυρούπολη, όπου χτες, στις 20.30 μμ, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική της ομιλία.

Η κ. Τζαμπαζλή, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, μίλησε για το πολιτικό της όραμα τονίζοντας ότι είναι «πεπεισμένη για τη δυναμική που «κρύβει» η πόλη μας, την οποία, είμαι αποφασισμένη να αναδείξω».

«Είναι στοίχημα για εμένα να αποκτήσει το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης αίγλη και «όνομα» σεβαστό στα Βαλκάνια και στη νοτιοανατολική Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά η κ. Τζαμπαζλή.

Τόνισε ότι «ζητάω την ψήφο σας για να γυρίσουμε σελίδα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προς όφελος όλων των κατοίκων, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή».

Η κ. Τζαμπαζλή δεσμεύτηκε ότι θα αποδειχτεί αντάξια των προσδοκιών του κόσμου και ότι θα είναι η φωνή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.