Γ. Καραγιάννης: Είναι αδιανόητο να στέλνουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο και να πέφτουν δίπλα τους μολότοφ

|
THESTIVAL TEAM

«Η δημόσια ασφάλεια είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθεί η Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες φοβούνται και ο φόβος τους είναι δικαιολογημένος. Το πρόβλημα είναι εντονότερο στην ύπαιθρο όταν ένα περιπολικό καλύπτει τεράστιες περιοχές», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καραγιάννης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για την προστασία του πολίτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas.

Ο κ. Καραγιάννης επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανασφάλεια που αισθάνονται πολίτες. «Η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία. Ο Νόμος Παρασκευόπουλου έχει ανοίξει τις φυλακές. Με τον νέο ποινικό κώδικα που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιουλίου σοβαρά εγκλήματα μετατράπηκαν από κακουργήματα σε πλημμελήματα. Μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων θα βρεθούν εκτός φυλακής» σημείωσε ο κ. Καραγιάννης, ενώ συνάμα επανέλαβε τις παρεμβάσεις στις οποίες θα προβεί η Νέα Δημοκρατία όταν αναλάβει την εξουσία και πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Θέλουμε να μπορούν οι πολίτες να περπατούν στο δρόμο αισθανόμενοι ασφαλείς. Είναι αδιανόητο να στέλνουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο και να πέφτουν δίπλα τους μολότοφ. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μας κατηγορεί για αυτό, τότε αυτές οι κατηγορίες είναι τιμή για εμάς».

Σε ερώτηση για την επομένη των εκλογών, ο κ. Καραγιάννης τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία. «Δεν μπορεί κανένας Έλληνας να φανταστεί συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει από τους Έλληνες ισχυρή εντολή για να μπορέσει να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος με τους εταίρους μας τόσο για τα θέματα της οικονομίας, όσο και για τα εθνικά θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.