Το δημαρχείο Παύλου Μελά επισκέφθηκε ο Μάρκος Μπόλαρης

|
THESTIVAL TEAM

Συνάντηση με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη , είχε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης, στο δημαρχείο.

Ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε με τον δήμαρχο για την αξιοποίηση του πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελλά. Το Στρατόπεδο έχει παραχωρηθεί στο δήμο, και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρώτο στάδιο των μελετών για δημιουργία ενός χώρου πρασίνου, πολιτισμού και αθλητισμού.

«Η κυβέρνηση παραχώρησε το στρατόπεδο Παύλου Μελά δικαιώνοντας ένα αίτημα χρόνων για τον δήμο και τους πολίτες της περιοχής» είπε ο Μάρκος Μπόλαρης και συμπλήρωσε πως « Η ανάπλαση του είναι σημαντικότατο έργο όχι μόνο για το δήμο και τις δυτικές συνοικίες αλλά και ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα. Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση ανάπτυξης μπροστά ο δήμος, οι πολίτες και το σύνολο της Θεσσαλονίκης».

Ο Μάρκος Μπόλαρης συναντήθηκε επίσης με εργαζομένους και το διοικητικό προσωπικό του δήμου, με τους οποίους συζήτησε για τα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.