Π. Κοκκόρης: Οφείλουμε να ενισχύσουμε την αστυνομία και τα ΜΑΤ

|
THESTIVAL TEAM

Το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης, ο οποίος συνομίλησε με τον Αστυνομικό Δ/ντή και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, για τα προβλήματα της υπηρεσίας.

“Η αστυνομία θα ενισχυθεί άμεσα με πρόσληψη 1.500 αστυνομικών, ενώ χρειάζεται νομοθετικό πλαίσιο, μέσα και εξοπλισμό να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα”, επισήμανε ο Παναγιώτης Κοκκόρης , ο οποίος τόνισε ότι το ευαίσθητα ζήτημα της ασφάλειας του πολίτη θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα, καθώς η πρόληψη της παραβατικότητας, ήταν και παραμένουν ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ.

“Ο πολίτης θα πέπει να αισθανθεί και πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι του, στην γειτονιά του, στην πατρίδα του. Η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων. Η ΝΔ δεμεύεται για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας”.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης με την ευκαιρία υπενθύμισε ότι η ΝΔ έχει υποσχεθεί ότι θα προχωρήσει άμεσα σε παρεμβάσεις που θα έχουν ως βασικό στοχο την προστασία των συνόρων της χώρας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων των πολιτών.

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τους άνδρες των ΜΑΤ στο σταθμευμένο όχημα φρουράς του Τουρκικού Προξενείου, οι οποίοι συχνά γίνονται στόχος επιθέσεων από τους “γνωστούς αγνώστους”.

“Οι άνδρες των ΜΑΤ, όπως και της αστυνομίας χρειάζονται ουσιαστική στήριξη. Να νιώθουν ότι η πολιτεία είναι δίπλα τους και όχι απέναντί τους. Εμείς θα στηρίξουμε αυτό το έργο σας, με κάθε δυνατό μέσο”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.