Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή, Γιάννη Καραγιάννη, σε ομιλία του στην Περαία. Σύμφωνα με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η χθεσινοβραδυνή συγκέντρωση του Καραγιάννη ήταν από τις μαζικότερες που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Στην ομιλία του ο κ. Καραγιάννης άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ζήσαμε την παράλογη υπερφορολόγηση που κατέστρεψε τη μεσαία τάξη. Βιώσαμε τη φτωχοποίηση της χώρας με την κυριαρχία της λογικής των επιδομάτων. Είδαμε μπροστά μας την εθνική ταπείνωση με τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι πολίτες τιμωρούν όσους τους εμπαίζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους Έλληνες. Την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις έβαζαν λουκέτο ο κ. Τσίπρας ξεκουραζόταν στα σκάφη». 

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε: «Είμαι πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία τη δύναμη να προχωρήσει σε βαθιές τομές για να διορθώσει τα λάθη των τελευταίων ετών και να οδηγήσει τη χώρα στο ξέφωτο. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν με θέρμη τον υποψήφιο βουλευτή της Β' Θεσσαλονίκης για την ομιλία του και του εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Καραγιάννης θα πραγματοποιήσει δύο ομιλίες. Η πρώτη είναι προγραμματισμένη στις 20:30 στον Δρυμό, στο Melon cafe bar. Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο Καλοχώρι, στο Bacao House bar & Co (28ης Οκτωβρίου 20).