Έναν πρωτότυπο τρόπο επιλέγει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Σαουλίδης προκειμένου να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες του και να τους ενημερώσει για το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ο κ. Σαουλίδης τις επόμενες ημέρες θα διανείμει το προεκλογικό του φυλλάδιο μέσα στο οποίο η ομάδα των εθελοντών του έχει κρύψει "χαμογελάκια", μικρά χαρτάκια με ζωγραφισμένα επάνω ένα χαμόγελο.

Πρόκειται για μια προσπάθεια του επιτελείου του κ. Σαουλίδη, αλλά και του ίδιου προσωπικά, μέσα από την οποία επιθυμούν να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους του υποψήφιου βουλευτή με έναν διαφορετικό τρόπο από τους καθιερωμένους και να αναδείξουν την ανθρώπινη πλευρά των εκλογών.

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρετε στα χέρια σας το προεκλογικό υλικό μου. Θέλω να ξέρετε πως το καθένα από αυτά ετοιμάστηκε με μεράκι και αγάπη από εθελοντές, οι οποίοι σε πολλά από αυτά έχουν κρύψει μικρά "χαμογελάκια". Όσοι τα βρείτε χαρίστε τα σε κάποιον άλλο. Ας γνωριστούμε λοιπόν καλύτερα, ας χαμογελάσουμε και μην ξεχάσετε να ανακυκλώσετε τα φυλλάδια», αναφέρει σε μήνυμά του ο κ. Σαουλίδης.

saoul.jpg