Καλαφάτης: Η ασφάλεια προϋπόθεση ελευθερίας

|
THESTIVAL TEAM

Το έλλειμμα ηθικής στήριξης των Ελλήνων αστυνομικών από την απερχόμενη κυβέρνηση και την ανάγκη επείγουσας ενίσχυσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης σε έμψυχο δυναμικό και σε υλική υποδομή, διαπίστωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στη διάρκεια περιήγησης σε δομές της ΕΛ.ΑΣ. και σε σημεία έξαρσης της παραβατικότητας, όπως η περιοχή της Ροτόντας και πέριξ της πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ.

Ο κ. Καλαφάτης συναντήθηκε με τους επικεφαλής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, καταγράφοντας την προθυμία και την ετοιμότητα γυναικών και αντρών της ΕΛ.ΑΣ., να συνεχίσουν να δίνουν χωρίς όρους και αποτελεσματικά την μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας, με «σύμμαχο» μια Πολιτεία που θα μεριμνά για τη στήριξή τους και θα νομοθετεί υπέρ της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Με αφορμή την περιήγηση του αυτή, ο υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε τα εξής:

«Ξέρουμε όλοι ότι η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας.

Δεν μπορεί να κάνουν κουμάντο στα Πανεπιστήμια  τα βαποράκια, οι λαθρέμποροι και οι τραμπούκοι. Δεν μπορεί να ζούμε με φόβο  στα σπίτια, στα καταστήματά, στις γειτονιές μας.

Δεσμευόμαστε να αλλάξουμε τους νόμους,  που αποθρασύνουν εγκληματίες!

• Βάζουμε τέλος στην αποφυλάκιση αμετανόητων τρομοκρατών, δολοφόνων και βιαστών.

• Καταργούμε το δήθεν πανεπιστημιακό άσυλο.

• Ενισχύουμε με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονα μέσα την Αστυνομία.

Δεν ξεχνούμε ότι οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι παιδιά και οικογενειάρχες από τις ίδιες γειτονιές, την προστασία των οποίων ξενυχτούν και διακινδυνεύουν για να εξασφαλίσουν.»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.