Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Αναλαμβάνετε την ευθύνη να οδηγήσετε τη Θεσσαλονίκη σε ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα χρόνια προβλήματα που την ταλανίζουν», τονίζει ο κ. Ψωμιάδης.  

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογική σας νίκη.

Αναλαμβάνετε την ευθύνη να οδηγήσετε τη Θεσσαλονίκη σε ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα χρόνια προβλήματα που την ταλανίζουν.

Εύχομαι κάθε επιτυχία, προς όφελος της πόλης.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

¨Δύναμη Πολιτών¨».

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Ψωμιάδης ευχαροστεί συνεργάτες και υποψηφίους της παράταξης του για τον «ειλικρινή, έντιμο και ηθικό αγώνα».

«Κλείνοντας το κεφάλαιο των δημοτικών εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνεργάτες μου και όλους τους υποψήφιους συμβούλους της ¨Δύναμης Πολιτών¨ για τον ειλικρινή, έντιμο και ηθικό αγώνα που δώσαμε με πενιχρά οικονομικά μέσα και αποκλεισμένοι από το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους 7.000 συνδημότες μας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους (αλλά και όλους αυτούς που λόγω δεσμεύσεων δεν μπόρεσαν να μας ψηφίσουν) εκτίμησαν το έργο που προσφέραμε τα προηγούμενα χρόνια και εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα που καταθέσαμε για την επόμενη ημέρα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ¨Δύναμη Πολιτών¨ θα είναι παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη να είμαστε ενωμένοι, να δώσουμε λύσεις. Στο προσκλητήριο της ευθύνης οφείλουμε να είμαστε παρόντες», υπογραμμίζει ο κ. Ψωμιάδης.