Εμφανώς χαρούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε την πρώτη δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών που τον φέρνει στη δεύτερη θέση.

Ο κ. Ζέρβας έκανε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του για μια νίκη την επόμενη Κυριακή.  

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από εκλογικούς αντιπροσώπους της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει αποκτήσει προβάδισμα 482 ψήφων σε 474 από τα 475 εκλογικά τμήματα.

«Θα ήθελα να πω στους πολίτες της Θεσσαλονίκης ένα μεγάλο ευχαριστών για την υποστήριξή τους, για την εμπιστοσύνη τους, για την απόφασή τους να βάλουν πάνω από όλα την πόλη. Να διεκδικήσουν μία πόλη καλύτερη για όλους, ένα δήμαρχο που θα κάνει τη δουλειά, που θα νοιάζεται για την καθημερινότητα των πολιτών και θα δίνει λύσεις σε κάθε γειτονιά της, που θα κάνει ξανά περήφανη τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της. Το πρώτο βήμα έγινε χθες. Σήμερα απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μου πέρα από κόμματα και πέρα από όποιους διαχωρισμούς σας προσακλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα  και να ενώσουμε δυνάμεις. Σας προσκαλώ να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ενώσουμε δυνάμεις. Λιγότερα λόγια και πολλή δουλειά. Άλλωστε είμαστε άνθρωποι των πράξεων - Κάθε δέσμευσή μας θα υλοποιηθεί. Η πόλη δε γυρίζει πίσω. Πάμε όλοι μαζί μπροστά να κάνουμε την ερχόμενη Κυριακή, μία Ημέρα Νίκης. Και νίκη για την Θεσσαλονίκη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Νίκη για τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη 24 αιώνων, είναι να γίνει  μία σύγχρονη ευρωπαϊκή Μητρόπολη. Όπως τα καταφέραμε χτες, έτσι θα τα καταφέρουμε και την επόμενη Κυριακή – έτσι θα τα καταφέρουμε και τα επόμενα 4 χρόνια. Σας ευχαριστώ», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας.

Δείτε στο βίντεο του Thestival.gr την δήλωση του κ. Ζέρβα: