Για την πρωτιά του στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών, τοποθετήθηκε με δήλωση του,  ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή», που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου,  με την δήλωση του ευχαριστεί από την καρδιά του τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του και ζητάει από όλους τους δημότες να είναι κομμάτι της μεγάλης αλλαγής στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

«Το κριτήριο του κόσμου αποδείχθηκε πως είναι αλάνθαστο! Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θα τους ανταμείψουμε με αυτό που ζητούν από εμάς: με «Νέα Πνοή» στον δήμο Ελευθερίου Κορδελίου Ευόσμου. Ξεκινήσαμε με ήθος και όραμα και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε τη δεύτερη Κυριακή, όλοι οι δημότες μας να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής στον τόπο μας! Θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές της δεύτερης Κυριακής, γιατί οι δημότες δεν πέφτουν σε παγίδες και δεν είναι θύματα της λασπολογίας» δήλωσε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για την νίκη του και τα αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου .