Γ. Κουριαννίδης: Στόχος μας ν’ απαλλαγούμε από τη φαυλότητα και τον εθνομηδενισμό

|
THESTIVAL TEAM

Αισιόδοξος για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις κάλπες σήμερα, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική».

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ο κ. Κουριαννίδης τόνισε: “Κάναμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα και την κοινωνία. Ευελπιστούμε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, συνεπεία και του παλμού που πιάνουμε από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας μας”.

Χαρακτηρίζοντας την 26η Μαΐου 2019 “ημέρα γιορτής, τόσο για εμάς, όσο και για την παράταξή μας”, ο κ. Κουριαννίδης υποστήριξε πως: “στόχος μας είναι να συντελέσουμε στην αλλαγή σελίδας για τη Θεσσαλονίκη και ν’ απαλλαγούμε έτσι από τη φαυλότητα και τον εθνομηδενισμό”.

Ο κ. Κουριαννίδης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 16ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην οδό Πριάμου 2, στην Κάτω Τούμπα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.