Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί».

Κατά την επίσκεψή τους, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου και ξεναγήθηκαν στην αίθουσα τροπαίων της ιστορικής ομάδας μπάσκετ της πόλης. Μάλιστα η Κ. Νοτοπούλου συμμερίστηκε το αίτημα για την εξεύρεση νέου κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το μουσείο ιστορίας του μπασκετικού Άρη.

Επίσης, η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα της μακροχρόνιας σύμβασης παραχώρησης του Παλέ ντε Σπορ στον Άρη, για το οποίο είχε αναλάβει πρωτοβουλίες και από την προηγούμενη θέση της στο ΥΜΑΘ και σημείωσε πως ο φίλαθλος λαός του Άρη περιμένει αυτή την παραχώρηση ως μια δικαίωση.

Στο περιθώριο της σημερινής επίσκεψης, η κα Νοτοπούλου εξέφρασε την πεποίθησή της πως «αμέσως μετά τις εκλογές θα γιορτάσουμε και τον δήμο, και το γήπεδο και το μουσείο».

Επίσκεψη στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη στα γραφεία της Δ.Ε. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί», ενώ συζήτησε και με εργαζομένους στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η ομάδα της παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί» ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Ακριτίδη για τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση των πολυπληθέστερων αθλητικών εγκαταστάσεων της Ελλάδας και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την αντιμετώπισή τους.

Η κα Νοτοπούλου υπογράμμισε πως στα 4 χρόνια κατάφεραν να συντηρήσουν σε μεγάλο βαθμό τις παλιές αθλητικές εγκαταστάσεις, να τις αναβαθμίσουν και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην αθλητική οικογένεια της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους εργαζόμενους.

Επίσης, τόνισε πως η ένταξη των κολυμβητηρίων Ποσειδώνιου και Νεάπολης  καθώς και της Μίκρας σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης θα μειώσει το κόστος λειτουργίας  και θα βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης των αθλούμενων σε αυτά.