Την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Μετεώρων στην Πολίχνη,  πραγματοποίησε χθες βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Γιώργος Λίλτσης.

Ο κ. Λίλτσης για ακόμα μια φορά έστειλε μήνυμα νίκης και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και σημείωσε ότι την επομένη των εκλογών ξημερώνει μια νέα ημέρα στον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά. Ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της Κυριακής να ψηφίσουν το ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, οραματικό και δημιουργικό πρόγραμμα της παράταξής του. «Σας καλώ να κάνουμε όλοι μαζί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την επανάσταση στον δήμο μας που ορισμένοι με τις πρακτικές τους τον καταδίκασαν στη μιζέρια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λίλτσης αναφερόμενος επιγραμματικά στο πρόγραμμα της παράταξής του είπε ότι εάν οι πολίτες εμπιστευτούν τον ίδιο και την ομάδα του να διοικήσουν τον δήμο θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως είναι η καθαριότητα και η ασφάλεια, και στην Κοινωνική Πολιτική με τη δημιουργία πρότυπων δομών, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προτάσεις του συνδυασμού του για την Παιδεία, τον Αθλητισμό και την επιχειρηματικότητα. Αναφέρθηκε στα έργα που σκοπεύει να υλοποιήσει εάν οι πολίτες του δήμου Παύλου Μελά στηρίξουν την αυτοδιοικητική του πρόταση και μίλησε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Πολίχνης.

Καταδίκασε τις πρακτικές των απευθείας αναθέσεων της απερχόμενης διοίκησης και σημείωσε πως αυτές ξεπέρασαν τα 4.000.000 ευρώ μόλις σε πέντε χρόνια, ενώ τόνισε ότι ο νυν δήμαρχος και οι συνεργάτες του απέτυχαν παταγωδώς.

«Σταθμίστε με υπευθυνότητα τις επιλογές σας και ψηφίστε με το νου και την καρδιά σας τις προτάσεις της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ» υπογράμμισε ο Γιώργος Λίλτσης και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους Πολίχνης.