Τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης.

Τον κ. Λεκάκη συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη Πρώτη», μεταξύ των οποίων ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης και ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης Κώστας Ξανθόπουλος.

Ο υποψήφιος ημαρχος Θεσσαλονίκης  συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα στον τομέα Καθαριότητας και κατέθεσε τις προτάσεις του ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία του ΣΜΑ.

Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψή του ο κ. Λεκάκης τόνισε:

«Γνωρίζω τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για μια καθαρή Θεσσαλονίκη. Θα διοικήσω το Δήμο Θεσσαλονίκης με τους εργαζόμενους ως συνεργάτες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ιδιωτικοποίησης του τομέα Καθαριότητας. Θέλω να τονίσω πως βασική προϋπόθεση για μια καθαρή πόλη και αποδοτική λειτουργία της υπηρεσίας είναι το σταθερό προσωπικό. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις προσωπικού όπως και η έλλειψη οχημάτων που οφείλεται σε προβλήματα στη συντήρηση και επιδιόρθωση τους. Το πρόγραμμά μας λαμβάνει μέριμνα για αυτά. Με σταθερό και ικανοποιημένο προσωπικό, με τα κατάλληλα μέσα και καλύτερη οργάνωση θα έχουμε μια πόλη λαμπερή».