Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, ασκεί με ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης.

Ο κ. τονίζει μεταξύ άλλων πως «μπροστά στις κάλπες ο κ.Σίμος Δανιηλίδης, "ένας ονειρεμένος δήμαρχος βγαλμένος... από παραμύθια", κάνει ό,τι κάνει ο κ.Τσίπρας».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Πάει στα ΚΑΠΗ και υπόσχεται εκδρομές με τους υποψηφίους του να μοιράζουν ψηφοδέλτια.

Ξεκινάει ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους στους οποίους την άλλη μέρα πάνε άλλοι και σκάβουν.

Εγκαινιάζει αυλές (!!!) νηπιαγωγείων αξίας 300.000 ευρώ και βγάζει δελτίο τύπου με τίτλο: Ονειρεμένη σχολική αυλή-πρότυπο και βγαλμένη από… παραμύθια!

Φωνάζει μαθητές στον Δήμο για να τον γνωρίσουν.

Μπροστά στις κάλπες ο κ.Σίμος Δανιηλίδης, "ένας ονειρεμένος δήμαρχος βγαλμένος... από παραμύθια", κάνει ό,τι κάνει ο κ.Τσίπρας. Ό,τι έκαναν όλοι οι παλαιοκομματικοί δήμαρχοι του προ-προηγούμενου αιώνα: Υποσχέσεις διορισμών, παροχές και εγκαίνια. Τώρα μένει να μας πει ότι κουράστηκε να κάνει εγκαίνια και ότι χρειάζεται κότερο να ξεκουραστεί. Διότι είναι βαρύ το φάσμα της ανεργίας.

Θα σχολιάσουμε την αγχώδη δραστηριότητα του, όπως η κυρία Φώφη Γεννηματά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στην Κεντρική Επιτροπή του οποίου ο κ.Δανιηλίδης είναι μέλος, σχολίασε τις προεκλογικές παροχές του πρωθυπουργού:

«Μπροστά στο φάσμα της ήττας ανασύρατε τα περίφημα θετικά μέτρα. Δεν νομίζω ότι κανείς σε αυτόν τον τόπο τρώει κουτόχορτο».

Οι δημότες του Δήμου Νεάπολης -Συκεών απαιτούν μία διοίκηση με σύνεση, ανιδιοτέλεια και καινοτομία!».