Την απόφαση να μετακινηθεί από τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη «Θεσσαλονίκη Πρώτη», στον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», έλαβε ο αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας& Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Γιώργος Δημαρέλος.

Ο κ. Δημαρέλος αρχικά είχε δηλώσει μαζί με άλλους αντιδημάρχους του δήμου Θεσσαλονίκης, την στήριξη του στον Πέτρο Λεκάκη, ωστόσο στη συνέχεια αποστασιοποιήθηκε και τώρα συντάσσεται με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο συγκοινωνιολόγος και Αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας& Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Γιώργος Δημαρέλος, έρχεται να συμβάλει στην προσπάθεια της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» για την διεκδίκηση του δήμου», τόνισε μεταξύ άλλων σε δήλωση του που αναρτήθηκε στα social media, ο κ. Βούγιας.

«Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα της Θεσσαλονίκης, να συμβάλουμε με τις ιδέες μας και την εμπειρία μας», ανέφερε από την πλευρά του κ. Δημαρέλος.

Κύκλοι του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη», σχολίασαν με καυστικό τρόπο την μετακίνηση του Γιώργου Δημαρέλου στην «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», σημειώνοντας πως κάποιοι μπέρδεψαν την αυτοδιοίκηση με το ποδόσφαιρο

«Φαίνεται πως κάποιοι μπέρδεψαν την αυτοδιοίκηση με το ποδόσφαιρο. Και όλοι γνωρίζουν πως γίνονται εκεί οι... μεταγραφές.

Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για κάποιους άλλους, όπως αποδείχθηκε εμείς στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” δεν έχουμε κομματικά ταμεία.

Την ώρα που επτά νέοι άνθρωποι από την κοινωνία εντάσσονταν στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” για να συνταχθούν στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη, ο κ. Γιώργος Δημαρέλος αποφάσισε να φύγει από την παράταξη μας για να ενταχθεί σε άλλη.

Από την αρχή όλοι εμείς που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε τη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” ως μια καθαρά ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη, ξέραμε πως θα υπάρχουν πολλαπλές πιέσεις από μηχανισμούς, κόμματα και συστήματα. Κάποιοι φάνηκε πως δεν αντέχουν σε αυτές ή λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό όφελος ή άλλα συμφέροντα. Γλυκές οι Σειρήνες των συμφερόντων...

Η απόφασή του να φύγει δεν μας πτοεί στο παραμικρό. Μικρή πόλη είναι η Θεσσαλονίκη και όλοι γνωρίζουμε τα πραγματικά κίνητρα. Όλοι κρινόμαστε», αναφέρουν κύκλοι από τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη.