Την απόφαση της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά να επιχειρήσει να δρομολογήσει την εκποίηση επτά ακινήτων και ενός οικοπέδου με τη μορφή... «αξιοποίησης» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λιλτσης, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή».

Όπως αναφέρει ο κ. Λίλτσης, ο οποίος ανέδειξε το ζήτημα στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η διοίκηση επιχείρησε με το πρόσχημα της... αξιοποίησης και χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη εισήγηση να εκποιήσει δημοτική περιουσία. «Χωρίς να ξεκαθαρίζονται οι λόγοι για το fast track ξεπούλημα της ιδιοκτησίας μας, η διοίκηση τελευταία στιγμή και λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά αποφάσισε να την πουλήσει, χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη πρόταση και χωρίς να έχουν προηγηθεί όλα όσα ορίζει ο νόμος. Η περιουσία μας ανήκει στους δημότες Παύλου Μελά, στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές και πρέπει να την προστατεύσουμε. Αυτό θα κάνουμε την επόμενη ημέρα, όταν η «Ανατροπή» «αναλάβει την διοίκηση του δήμο Παύλου Μελά» υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Σημειώνεται πως το θέμα καταψήφισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η αντιπολίτευση του δήμου Παύλου Μελά.