Ο Μιχάλης Κούπκας δυναμώνει το ψηφοδέλτιο του Νίκου Ταχιάου

|
THESTIVAL TEAM

Ο Μιχάλης Κούπκας είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής και Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ζητά την ψήφο των Θεσσαλονικέων για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου.

Ο Μιχάλης Κούπκας είναι από τους ανθρώπους που έχουν ξεχωρίσει στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης με τη δουλειά και το έργο τους. Είναι μετριοπαθής και συμπαθής ως άνθρωπος. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται μια από τις ισχυρές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Ταχιάου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι του αρέσει να δημιουργεί και όχι να κρίνει. Θέλει να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση γιατί, όπως λέει, δεν του αρέσει ο τρόπος που αυτή λειτουργεί μέχρι σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Αν κοιτάξεις το βιογραφικό του θα δεις ότι έχει εργαστεί και έχει διαπρέψει τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Αν τον ρωτήσεις πως θέλει να δει μια μέρα τη Θεσσαλονίκη θα σου απαντήσει: «Θέλω να δω μια Θεσσαλονίκη που θα σέβεται όλους τους πολίτες της. Θέλω να ζω σε μια πόλη που θα αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες. Θέλω να γίνει η Θεσσαλονίκη μια πόλη που θα είναι πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων».

Δες τη σελίδα του στο facebook ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.