Ο Αλ. Διαμαντόπουλος συναντήθηκε με τον Απ. Τζιτζικώστα

|
THESTIVAL TEAM

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων για το έντονο πρόβλημα κουνουπιών στον δήμο Δέλτα.

Δεδομένου ότι η περιοχή των Διαβατών είναι από τις πιο επιβαρυμένες υγειονομικά στην Ελλάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα επεσήμανε την ανάγκη άμεσης έναρξης των ψεκασμών για τα κουνούπια, λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ζήτησε την αύξηση επιτήρησης των κρουσμάτων ελονοσίας με συχνές εξετάσεις των πολιτών της περιοχής –ιδιαίτερα εκείνων που επιβαρύνονται από λιμνάζοντα νερά.

Κατά τη συνάντηση, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν εντός του Απριλίου, ενώ θα είναι αυξημένη και η επιτήρηση.

“Εμείς στον «Δήμο μας», θα συνεργαστούμε όπως μπορούμε με τους αρμόδιους φορείς για την έγκαιρη υλοποίηση των προγραμμάτων εντομοκτονίας και προνυμφοκτονίας, προκειμένου να μη χρειαστεί οι δημότες του δήμου Δέλτα να αντιμετωπίσουν ξανά το μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας”, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.