Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δέλτα με θέμα συζήτησης το πόσιμο νερό στη Δημοτική Ενότητα Αξιού έδωσαν το «παρών» ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ».

«Ένα αυτονόητο δικαίωμα, την πρόσβαση σε ένα βασικό αγαθό όπως το νερό, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Αξιού το στερούνται αδικαιολόγητα την τελευταία 15ετία. Για εμάς είναι απαράδεκτο εν έτει 2019 μια περιοχή σε απόσταση μισής ώρας από τον αστικό ιστό να μην υδροδοτείται από το δίκτυο της ΕΥΑΘ» ανέφερε αρχικά σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

«Οι κάτοικοι σε Μάλγαρα, Κύμινα και Βραχιά έχουν απόλυτο δίκιο να είναι απογοητευμένοι από τις ψεύτικες υποσχέσεις του παρελθόντος. Οι ευθύνες, διαχρονικά, της τοπικής διοίκησης είναι μεγάλες, όπως και της πολιτείας. Οι νέες υποσχέσεις αναφέρουν ότι πόσιμο νερό θα μπορεί να δοθεί το 2022 όταν ολοκληρωθεί το έργο του Αλιάκμονα» τόνισε ο κ. Διαμαντόπουλος επικρίνοντας τις κομματικές αντιπαραθέσεις που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Εμείς στην παράταξη "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ" διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους ότι θα ενώσουμε τη φωνή μας στο αυτονόητο αίτημά τους και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση των χρηματοδοτικών πόρων για τις απαραίτητες υποδομές. Όχι μόνο μέχρι τις εκλογές, αλλά και την επόμενη μέρα. Γιατί μοναδικός γνώμονας για εμάς είναι το συμφέρον των δημοτών και όχι των κομμάτων και της εκάστοτε κυβέρνησης» κατέληξε στη δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα.