Τα Τρίκαλα και το δημαρχείο της πόλης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου στο πλαίσιο των επαφών του με πετυχημένους αιρετούς με τους οποίους θα συνεργαστεί την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές του Μαΐου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις καινοτόμες πρακτικές των «έξυπνων πόλεων» και αντάλλαξαν ιδέες. Κάποιες πρακτικές παρατηρήθηκε ότι θα ήταν χρήσιμες και εφαρμόσιμες και στον δήμο Δέλτα, όπως η χρήση τηλεμετρίας για τον έλεγχο των αυξομειώσεων του νερού και του ρεύματος, η παρακολούθηση των μετρήσεων αντλιών από τους αγωγούς νερού, προλαμβάνοντας βλάβες και διαρροές, καθώς και η εκπαίδευση νέων αγροτών για σύγχρονες καλλιέργειες.

«Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει βούληση! Ο δήμος Δέλτα και οι κάτοικοί του αξίζουν μία ποιοτική καθημερινότητα, με εξελιγμένη τεχνολογία και αναβάθμιση των υποδομών του τόπου μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση και να προσφέρουμε στους δημότες ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε μετά την συνάντηση ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

«Ευχαριστώ τον πετυχημένο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου για την αναλυτική ενημέρωση και τις πολύτιμες συμβουλές του. Μας υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε» πρόσθεσε ο κ. Διαμαντόπουλος.