Απάντηση στα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο Σπύρος Βούγιας δίνει με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Πρώτη", Πέτρος Λεκάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεκάκης έγραψε:

“Ανησύχησε προφανώς ο κ. Βούγιας από το μέγεθος της χθεσινής μας συγκέντρωσης και νωρίς-νωρίς το πρωί έβγαλε ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν έκανε face control ο κ. Βούγιας για το ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας, ξέρω όμως ότι το «Ολύμπιον» γέμισε ασφυκτικά από Θεσσαλονικείς που ζήτησαν να γίνει η «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Χωρίς κομματικές κινητοποιήσεις και μηχανισμούς. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε κομματικά χρίσματα, ούτε δεχόμαστε κομματικές εντολές όπως ο κ. Βούγιας. Ο οποίος σήμερα είναι υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού αφού έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες να βγει δήμαρχος, το 1998 με το Συνασπισμό και το 2002 με το ΠΑΣΟΚ.

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του. Την ώρα που χθες 1.500 Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο «Ολύμπιον» για να συζητήσουμε, στη δική του εκδήλωση στην Τούμπα κάθονταν... αραιά αραιά για να φαίνονται καμιά σαρανταρέα”.