Με χειροκρότημα, πλήθος κόσμου και χειροφίλημα από τον Γ. Μπουτάρη η επίσημη πρώτη του Πέτρου Λεκάκη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Καταχειροκροτουμενος, σε ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο “Ολύμπιον”, εμφανίστηκε στην πρώτη του μεγάλη επίσημη εκδήλωση, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Ο κ. Λεκάκης χαιρέτισε τον κόσμο και ξεκίνησε φανερά συγκινημένος την ομιλία του.

Στο θέατρο “Ολύμπιον” βρίσκεται και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουταρης, ο οποίος είχε θέρμη χειραψία με τον Πέτρο Λεκακη, φιλώντας του μάλιστα το χέρι.

Το “παρών” πέρα από τους υποψήφιους με τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Πρώτη”, δίνουν και οι αντιδήμαρχοι Άννα Αγγελίδου και Σπύρος Πέγκας καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Άγιος.

Ο κ. Λεκάκης στην εισαγωγική του ομιλία τόνισε πως η σημερινή γεμάτη αίθουσα του “Ολύμπιον” είναι μήνυμα στους δημοκόπους της κακιάς ώρας και αντιπάλους που κρύβονται σε μικρές αίθουσες.

“Είμαστε πολλοί, όχι σαν αυτούς που κρύβονται σε μικρές αίθουσες, που δεν μπορούν να βγουν και να μιλήσουν στον κόσμο. Από εδώ στέλνετε ένα μήνυμα προς τους δημοσκόπους της κακιάς ώρας και προς τα κόμματα που προσπαθούν να μας πάνε χρόνια πίσω”, ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις βασικές θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού του “Θεσσαλονίκη Πρώτη”, με έναν πρωτότυπο τρόπο, δίνοντας συνέντευξη στην ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Στύλου.

foto4.jpg

foto.jpg

foto5.jpg

foto3.jpg

foto6.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.