Συνάντηση Τζιτζικώστα – Ταχιάου για ζητήματα της Περιφέρειας και του Δ. Θεσσαλονίκης

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, είχε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα του έργου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης αλλά και ιδιαίτερα στον δήμο Θεσσαλονίκης.

“Συζητήσαμε για τα επόμενα χρόνια, για την επόμενη θητεία, ιδιαίτερα πάλι σε ό,τι αφορά στο Δήμο Θεσσαλονίκης”, ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας.

“Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τις σκέψεις και τις προτάσεις του Νίκου Ταχιάου για τη Θεσσαλονίκη του αύριο και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί πριν και μετά τις εκλογές, προκειμένου η πόλη και η Κεντρική Μακεδονία συνολικά να καταφέρουμε να βγει οριστικά από την κρίση και να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες που θα την αναδείξουν σε μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη”, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον κ. Ταχιάο.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι είναι πρώην ψηφοφόρος του κ. Τζιτζικώστα και θα είναι ψηφοφόρος του στο αμέσως προσεχές διάστημα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές. “Νομίζω ότι ο Απόστολος έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το χειροπιαστό και αυτό ίσως είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό σημείο συμφωνίας των δύο μας σε μια συνεργασία που τη βλέπω και εγώ να έρχεται μπροστά μας. Θα χαρώ πολύ εφόσον εκλεγώ δήμαρχος Θεσσαλονίκης να έχω μια άριστη συνεργασία μαζί του” σημείωσε ο κ Ταχιάος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.