Άλλους 11 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Πρώτη", Πέτρος Λεκάκης, σε εκδήλωση σε καφέ δίπλα στη θάλασσα.

"Κάνουμε την τρίτη ανακοίνωση υποψηφίων δίπλα στη θάλασσα. Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στη θάλασσα. Το θαλάσσιο μέτωπο πρέπει να αξιοποιηθεί. Οι άνθρωποι του συνδυασμού εξετάζουν λύσεις για το πως μπορεί να αξιοποιηθεί", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Λεκάκης.

"Η μαγιά, η βάση που μας δίνει την εμπειρία, είναι η ομάδα των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, που μαζί ανανεώσαμε τη νέα αυτή προσπάθεια για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Και από γύρω καθημερινά η προσπάθεια πλαισιώνεται με νέα πρόσωπα, που καλύπτουν το σύνολο της ηλικιακής, επαγγελματικής και κοινωνικής διαστρωμάτωσης Είμαστε γη πιο δυνατή ομάδα από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα",  υπογράμμισε ο κ. Λεκάκης και πρόσθεσε:

"Σε διαπραγματεύσεις ούτε μπήκα, ούτε θα μπω. Δεν διαπραγματεύομαι ούτε με μικροσυστήματα, ούτε με κόμματα. Στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε παρατάξεις, όχι κόμματα"

lekakis2.jpg

O Πέτρος Λεκκάκης μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει 30 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη "Θεσσαλονίκη Πρώτη".

Οι έντεκα υποψήφιοι:

Κώστας Ξανθόπουλος, Πρόεδρος εργαζομένων ΔΘ

Στέλιος Ρίμπας, Επιχειρηματίας

Θανάσης Μητρούσης, Επιχειρηματίας

Νίκος Ουδατζής, Νηπιαγωγός

Κώστας Πέγκος, Ελεύθερος επαγγελματίας

Τανασκίδης Αλέξανδρος, Δημοσιογράφος

Νίκος Νικολακούδης, Αστυνομικός

Μαριάνα Δασιγένη, Φοιτήτρια Ρωσικής Φιλολογίας

Σεβαστή Καραμπέρη, Τραπεζικό στέλεχος

Ευτυχία Μπαλή, Ελεύθερη επαγγελματίας

Χρήστος Γαλαζούλας, Ελεύθερος επαγγελματίας

lekakis.jpg