Δύο νέοι υποψήφιοι με τους “Πρωταγωνιστές Ξανά” του Παντελή Τσακίρη

|
THESTIVAL TEAM

Ο Χαράλαμπος Κελεπίρης και ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου είναι τα δύο νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη.

  1. Χαράλαμπος Κελεπίρης

tsakiris-1.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου και μετέπειτα από το τμήμα Τεχνικών Αερίων Καυσίμων δημόσιου ΙΕΚ. Εργάζεται από το 2002 έως και σήμερα ως υπάλληλος γραφείου με αντικείμενο τη διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων. Είχε ενεργή συμμετοχή για μια διετία στο διοικητικό συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Φίλιππος Παλαιοκάστρου». Είναι λάτρης της παράδοσης και επί δέκα συναπτά έτη υπήρξε ενεργό μέλος και χορευτής του Λαογραφικού Συλλόγου Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα παντρεύτηκε με την Ελένη Χριστάκογλου.

  1. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

tsakiris-2.jpg

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1979 στον Πεντάλοφο, όπου ζει και εργάζεται, από δύο υπέροχους γονείς, τον Χρήστο και την Ιορδάνα. Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται στην οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση. Είναι παντρεμένες με τη Νένα Καρακόλη και πατέρας μίας κόρης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.