Την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα για ένα καλό αποτέλεσμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», Σπύρος Βούγιας.

«Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και δύναμη. Είμαστε μια ήρεμη δύναμη και βλέπουμε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και παρακολουθεί πως κινούμαστε. Μας αρέσει που είμαστε ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο δεύτερο γύρο», τόνισε ο κ. Βούγιας σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους.

fwto.jpg

«Περιμένουμε και τις πρώτες δημοσκοπήσεις, αλλά και κάποιες εξελίξεις όπως η στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής που θα ενισχύσουν την διακριτή μας παρουσία», πρόσθεσε ο Σπύρος Βούγιας, σημειώνοντας πως η στήριξη από το ΚΙΝΑΛ, δεν αποτελεί χρίσμα και η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», δεν αποτελεί κομματική υποψηφιότητα.

Ακόμα εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ανακοινώσει σύντομα και επίσημα την απόφαση του να στηρίξει την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε επαφή και με στελέχη της «Πρωτοβουλίας» για την οποία είπε πως μετά την αποχώρηση των Μπουτάρη, Αβραμόπουλου, Κουράκη, έχει κλείσει τον κύκλο της.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην εκδήλωση και την κοπή πίτας του συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου, όπου θα παρουσιαστούν ακόμα 15 υποψήφιοι, προγραμματικές θέσεις, καθώς και το σάιτ του συνδυασμού.

Όπως είπε δεν θα ασχοληθεί με τις άλλες υποψηφιότητες και δεν θα έρθει σε αντιπαράθεση, εκτός αν χρειαστεί να απαντήσει, ενώ σημείωσε πως ένα από τα συνθήματα του συνδυασμού θα εστιάσει στην καταλληλότητα του να είναι δήμαρχος και θα υπάρχει η φράση «Κατάλληλος Δήμαρχος».

Από την πλευρά του ο Νίκος Νυφούδης, τόνισε πως ο Σπύρος Βούγιας, είναι ο κατάλληλος δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη, γιατί γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης.

«Ο Σπύρος είναι κατάλληλος για δήμαρχος. Αν ο δήμος ήταν επιχείρηση και με ρωτούσαν ποιον θα προσλάβω για να κάνει τη δουλειά αυτός θα ήταν ο Σπύρος. Είναι ο κατάλληλος για να πάει την πόλη ένα βήμα παραπέρα. Καλό το έργο του Μπουτάρη στην εξωστρέφεια και το αναγνωρίζουμε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία ο Σπύρος τα ξέρει καλά», ανέφερε ο κ. Νυφούδης.

Τέλος ο Νίκος Νυφούδης σημείωσε πως η στήριξη του Ποταμιού είναι δεδομένη, ενώ χαρακτήρισε ατελέσφορη την διαδικασία της διαπαραταξιακής επιτροπής, τονίζοντας πως δεν οδηγεί πουθενά.