Τη σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποίησαν πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τις συνθήκες που επικρατούν στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, σχολιάζει με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεληγιάννης.

Στη δήλωσή του ο κ. Δεληγιάννης τονίζει αναφορικά με τις αστικές συγκοινωνίες πως "η μεταχείριση είναι χειρότερη στις δυτικές συνοικίες και ιδιαίτερα στο Δήμο Παύλου Μελά με συνεχείς καθυστερήσεις αλλά και ελλιπή δρομολόγια".

Σημειώνει επίσης πως "επιτακτική ανάγκη είναι η συστράτευση και συνεργασία των Δήμων με τον ΟΑΣΘ έτσι ώστε να δοθεί συνολική λύση στο πρόβλημα".

Η δήλωση του Δημήτρη Δεληγιάννη:

"Σήμερα 15/12 στις 12:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πολίτες για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστικές συγκοινωνίες.

Η μεταχείριση είναι χειρότερη στις δυτικές συνοικίες και ιδιαίτερα στο Δήμο Παύλου Μελά με συνεχείς καθυστερήσεις αλλά και ελλιπή δρομολόγια.

Ο κόσμος πλέον «ξεχειλίζει» από τα αστικά λεωφορεία, ενώ οι βλάβες είναι καθημερινές και ενισχύουν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση.

Επιτακτική ανάγκη είναι η συστράτευση και συνεργασία των Δήμων με τον ΟΑΣΘ έτσι ώστε να δοθεί συνολική λύση στο πρόβλημα".