Με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά και τη χθεσινή, επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της από τον Αλέξη Τσίπρα, στην ομιλία του στο Παλαί Ντε Σπορ.

Στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας επισημαίνει αναφορικά με την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου: "θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό".

Η πλήρης δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

"Με αφορμή την επίσημη, πλέον, υποψηφιότητα της κα Νοτοπούλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και αφού την καλωσορίσουμε στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, θέλουμε να επισημάνουμε το εξής: θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό.

Μια τέτοια ενέργεια θα καταδείκνυε το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πόλη. Οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου. Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης.

Ευχόμαστε και πάλι στην κα Νοτοπούλου καλή επιτυχία και να έχουμε έναν καλό αγώνα προς όφελος της Θεσσαλονίκης και των Θεσσαλονικέων".