Π. Ψωμιάδης: Τα πασαλάκια καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο – Θα τα “εξαφανίσω” από τους κεντρικούς δρόμους

|
THESTIVAL TEAM

Την ανάδειξη των δύο συγκριτικών πλεονεκτημάτων, του Σέιχ Σου και του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης σχεδιάζει για την επόμενη μέρα των εκλογών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αν εκλεγεί στο δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ στο ATLASTV.

Ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης άφησε να εννοηθεί ότι κανένας εκ των υποψηφίων δεν μπορεί να εκφράσει τη δυναμική που απαιτεί η πόλη της Θεσσαλονίκης παρά μόνο ο ίδιος στην παρούσα φάση.

Για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης ο πρώην νομάρχης σχεδιάζει την επέκταση στην παλιά παραλία όπου θα αναπτυχθεί όπως είπε μια ζώνη πολλών δραστηριοτήτων, ενώ ανάλογα αναπτυξιακός θα είναι και ο χαρακτήρας των παρεμβάσεων στο Σέιχ Σου.

Ο κ. Ψωμιάδης καταλόγισε πλήρη απραξία στη διοίκηση Μπουτάρη και δεσμεύτηκε να «εξαφανίσει» τα πασαλάκια από τις κεντρικές οδούς της πόλης θεωρώντας ότι καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.