Προσήχθη η κόρη του Μιχαλολιάκου μετά από ρατσιστική επίθεση στην Πειραιώς

|
THESTIVAL TEAM

Στα κρατητήρια κατέληξε χθες το βράδυ η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, καθώς άνδρες της αστυνομίας την προσήγαγαν μετά από περιστατικό ξυλοδαρμού ενός αλλοδαπού στην οδό Πειραιώς…

Κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας που πραγματοποίησαν περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής με κατεύθυνση την Ομόνοια επί της οδού Πειραιώς, εισέβαλαν σε ψητοπωλείο και χτύπησαν έναν αλλοδαπό στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Θράκης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής είδαν σε ψητοπωλείο τον αλλοδαπό, υπήκοο Μπαγκλαντές και αφού εισέβαλαν εντός του χώρου, τον χτύπησαν στο κεφάλι. Κατόπιν, τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, στήνοντας μπλόκα στην περιοχή. Συνολικά έχουν γίνει έξι προσαγωγές. Στo επεισόδιο  ενεπλάκη η κόρη του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία και προσήχθη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, σημειώνει: “Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό. Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής”.

Πληροφορίες: Zougla.gr, madata.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.