Συνεχίζει τις “μπηχτές” η Σπυροπούλου

|
THESTIVAL TEAM

Περίεργο κλίμα επικρατεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Μες στην Καλή Χαρά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στις φήμες που τη…

θέλουν να επιθυμεί διακαώς να πάρει τη θέση της παρουσιάστριας. Πολλοί μάλιστα διατείνονται πως ήδη συμπεριφέρεται σαν να είναι δική της η εκπομπή, υιοθετώντας αυστηρό ύφος απέναντι στους παρουσιαστές.

Στη σημερινή εκπομπή, όταν η Κωνσταντίνα κατευθυνόταν προς την κουζίνα, και επειδή ο Θέμης Γεωργαντάς συνέχισε να μιλάει, τον κάλεσε με έναν… πρωτότυπο τρόπο να την ακολουθήσει . Για την ακρίβεια του είπε: «Θεμάκο αρκετά! Πάει και σε άλλες εκπομπές για να καλύψει το χρόνο του», είπε αστειευόμενη. Φυσικά όλοι στον καναπέ γέλασαν, και η Ναταλία συμπλήρωσε: «Σου την είπε λίγο Θέμη, ε;».

Η ατρόμητη Κωνσταντίνα όμως δε σταμάτησε εδώ! Καθώς μαγείρευαν με την Ιωάννα, είπε στους υπόλοιπους στον καναπέ «Σσσς….». Προφανώς έκαναν φασαρία και δεν την άφηναν να συγκεντρωθεί!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.