Το νέο τους πρόγραμμα παρουσιάζουν αύριο TV100- FM100

|
THESTIVAL TEAM

To νέο τους πρόγραμμα παρουσιάζουν αύριο τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης. Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου και…

ο Γενικός Διευθυντής, Φίλιος Στάγκος θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στις 11:00 για να παρουσιάσουν τις νέες εκπομπές της σεζόν. Η παρουσίαση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΘΕ, Ν.Γερμανού 1, 6ος όροφος.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές του τηλεοπτικού προγράμματος, η γνώριμη της πρωινής ζώνης, Κική Τσιλιγγερίδου, έδωσε τη σκυτάλη στη Μαρία Αναγνωστίδου και τον Κωνσταντίνο Λουτζιούδη και την εκπομπή “Άκου να δεις”, η οποία μεταδίδεται και μέσω ραδιοφώνου. Η ίδια ανέλαβε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ενώ παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, στις 19.00, παραμένει η Μαρία Μουστάκα. Η δημοσιογράφος θα αναλάβει επίσης την παρουσίαση την εκπομπής “Τα εν δήμω”, η οποία θα ασχολείται με θέματα πόλης και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκπομπή για αγροτικά θέματα και θέματα περιφέρειας αναλαμβάνει η Βιβή Ανδρίτσου, ενώ συνεχίζονται και φέτος οι εκπομπές “Δημότης on line” με τον Παναγιώτη Κρινή, Πάρτε Θέση” με τη Χριστίνα Κανατάκη και “Πόλις Πολίτης, Πολιτική” με τον Βαγγέλη Πλάκα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.