Η απόφαση του Γιώργου να χρησιμοποιήσει για τελευταία φορά στο παιχνίδι την κάρτα ασυλίας, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στο MasterChef 4.

Δεδομένης της σχέσης του Γιώργου με τη Μαρία, αλλά και του γεγονότος πως η παίκτρια ήταν ο λόγος που βρέθηκε εκτός MasterChef 4, θα περίμενε κανείς πως ο μάγειρας δεν θα επέλεγε ποτέ να σώσει την συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη. Κι όμως, η μεγάλη του «νέμεσις» στο MasterChef 4, η Κατερίνα, όχι απλώς το είχε υποψιαστεί, αλλά το είχε δηλώσει μέρες πριν προβληθεί το επεισόδιο.

Η πρόβλεψη της Κατερίνας για την κάρτα ασυλίας στο MasterChef 4

«Νομίζω ότι επειδή είναι και η τελευταία φορά που κυκλοφορεί αυτή η κάρτα ότι θα τη χρησιμοποιήσει» έλεγε την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το MasterChef 4.

«Θα τη χρησιμοποιήσει για να βγει και λίγο ήρωας» εκτιμούσε η πρώην κομμώτρια, για τον διαγωνιζόμενο του MasterChef 4, παρότι διατηρούσε κάποιες επιφυλάξεις, καθώς δεν είχε παρακολουθήσει την τελευταία ομαδική. «Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν είδα πως πήγε όλη η ομαδική» έλεγε.

Βίντεο: Ο Γιώργος θα χρησιμοποιήσει την κάρτα του MasterChef 4στη Μαρία

«Τείνω στο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία για να κάνει τη διαφορά και αυτό που δεν περιμένει κανείς» έλεγε η Κατερίνα για τον παίκτη του MasterChef 4, προκαλώντας την έκπληξη στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Κι όμως, η εκτίμησή της βγήκε αληθινή, με την Κατερίνα να εξηγεί πως θα το κάνει μόνο και μόνο για να βγει ήρωας στον κόσμο που παρακολουθεί το MasterChef 4.