Είναι βετεράνοι, απόμαχοι του παλιού, καλού πειρατικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης.

Είναι περασμένης ηλικίας, ευπαθείς ομάδες με υποκείμενα νοσήματα όπως πάθος για τη μουσική, το φαγητό, τους υπολογιστές, το ραδιόφωνο και το ωραίο φύλο.

Κουβαλάνε στις γέρικες πλάτες τους δεκαετίες εμπειρίας και γνώσης και αθεράπευτης όρεξης για χαβαλέ. Τώρα με τον εγκλεισμό, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα αυθεντικό πειρατικό ιντερνετικό ραδιόφωνο, το thessradio.net

Κάνουν καθημερινές εκπομπές με “μουσικάρες” (ό,τι τους καπνίσει χωρίς στεγανά, από χέβι μέταλ ως ελληνικό trash και όλα τα ενδιάμεσα), επικοινωνία με τους ακροατάς (και τας ακροατρίας!), αφιερώσεις, αγαπημένα τραγούδια, άπλετο (και άπλυτο!) χιούμορ, σχολιασμό της επικαιρότητας, παρελθοντολογία σχετική με το ραδιόφωνο, βωμολοχίες και πάνω από όλα πλάκα σαν να μην υπάρχει αύριο (που, στην ηλικία τους, πιθανότατα να μην υπάρχει!).

Είναι ο Γιώργος «Αρκουδιάρης» Μιχαλόπουλος (ραδιοφωνάνθρωπος από το 1978), ο Στάθης «Γρηά» Παναγιωτόπουλος (γνωστός από ραδιόφωνο, τηλεόραση και ειδύλλια), ο Ιορδάνης «Μάικλ» Μουταφίδης, ο Τάσος Κιαπίδης, η Αθηνά Βέρρου από το Ελσίνκι, ο Οράτιος Κούπας, ο Δημήτρης Νικολαίδης, ο Σταύρος «Χιουμορίστας από τα Τρίκαλα» Γκουλιώνης, και μαζί τους η μικρή Μελίνα, η Μαρία, η Τζίνα, η Καλυψώ και άλλα ανερχόμενα φυντανάκια, με σκοπό να μπολιαστούν με τους παλιούς και να αποτελέσουν τη νέα γενιά του ελεύθερου ραδιοφώνου. Όπως όταν βάζεις σε μια συσκευή φρέσκιες μπαταρίες μαζί με παλιές, χαλάνε οι φρέσκιες, δεν ανανεώνονται οι παλιές.

Συνδεθείτε στο thessradio.net/chat, ακούστε μουσική και στείλτε τα μηνύματά σας.