“Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει την καλύτερη στρατηγική στο MasterChef”

|
THESTIVAL TEAM

Για τη δεύτερη ευκαιρία που είχε να διεκδικήσει ξανά την είσοδό του στο MasterChef, τονίζοντας πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει το καλύτερο στρατηγικό πλάνο, μίλησε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη, ο Ιορδάνης Αράπογλου.

Όταν σου δόθηκε η ευκαιρία να μπεις ξανά στο παιχνίδι, ήσουν απ’ αυτούς που ήθελαν πολύ να επιστρέψουν;

Ήταν ενδιάμεσο το συναίσθημα. Ήθελα μεν να μπω, αλλά σκεφτόμουν πως, ακόμη κι αν δεν έμπαινα, θα μαγείρευα για άλλη μία φορά και θα απολάμβανα τον πολύ όμορφο χώρο που έχει φτιάξει η παραγωγή. Ήθελα να το ζήσω ξανά.

Οι αντιδράσεις των παικτών στην επιστροφή σας πώς σου φάνηκαν;

Όταν διαλέγουμε να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι, όλοι γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν επιστροφές. Το ξέρουμε και το έχουμε δει στα προηγούμενα MasterChef, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτές.

Μπορείς να φτάσεις ψηλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς να έχεις κάποια στρατηγική;

Σε αυτά τα παιχνίδια, πέρα από το μαγειρικό κομμάτι, πρέπει να έχεις και στρατηγική για το πώς θα κινηθείς, ποιους θα πάρεις στην ομάδα σου κλπ… Είναι όπως και στη ζωή, που πρέπει να έχεις ένα μικρό πλάνο.

Και ποιον βλέπεις ότι παίζει αυτό το παιχνίδι καλύτερα;

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Είναι και πολύ καλός μάγειρας και έχει πολύ καλό στρατηγικό πλάνο.

Για τη Μαρία ποια είναι η γνώμη σου;

Από τη Μαρία το περίμενα, φαινόταν ότι το έχει και ότι θα τα δώσει όλα ότι κι αν γίνει.

Στη μάχη της δεύτερης ευκαιρίας απογοητεύτηκες από τη απόδοσή σου;

Εννοείται πως απογοητεύτηκα. Ήθελα να τα είχα καταφέρει καλύτερα. Ήμουν απρόσεκτος, αλλά τα λάθη γίνονται μαθήματα. Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν και όλα είναι στιγμές που περνάνε. Δεν είναι σωστό να μας παίρνει από κάτω.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.