“Τα πήρε” η Μαρία Μπέη με τη Μαριάννα στο MasterChef – “Άμα το παίζεις τόσο μάγκας…”

|
THESTIVAL TEAM

Ένταση μεταξύ της Μαρίας και της Μαριάννας επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Οι δυο κοπέλες διαγωνίστηκαν μαζί με την Μπλε ομάδα, η οποία και αναδείχθηκε νικήτρια στην πρόσφατη ομαδική δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της εξόδου της ομάδας, όπου συνάντησαν τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο SIMUL, του chef Νίκου Θωμά, F&B του διαγωνισμού, οι δυο γυναίκες ήρθαν σε μια “κόντρα” με αφορμή την οριστική αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι έπειτα από την μονομαχία με τον Δημήτρη Μπέλλο!

“Ποιος θα ‘θελε, άλλωστε, να μπει ο Ηλίας;” αναρωτήθηκε με νόημα η Μαριάννα Πουλμέντη στο τραπέζι της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα στην κάμερα του MasterChef πρόσθεσε πως ” προσωπικά τον Ηλία τον έβλεπα στον τελικό και τον έβλεπα και νικητή! Εκείνος ξέρει και την κουζίνα που του αρέσει, τα στησίματα του πάντα δείχνουν ότι είναι ο Ηλίας οπότε θεωρώ ότι άξιζε να μείνει”!

Λίγο μετά η Μαρία Μπέη εξέφρασε την άποψη της για την πρόσφατη μονομαχία που είχε ο Ηλίας Κιαζόλι με τον Δημήτρη Μπέλλο με αποτέλεσμα να… ανάψουν τα αίματα!

“Εκνευρίστηκα με την Μαριάννα! Είναι πάρα πολύ άσχημο να βλέπεις τέτοιου είδους συμπεριφορές από τη στιγμή που έχουν κατέβει δυο άτομα κάτω και ο ένας, ο Δημήτρης να ρισκάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι ενώ δεν έχει βγει ποτέ. Με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Άμα το παίζεις τόσο μάγκας, σήκωσε το χέρι σου να κατέβεις κάτω και να μαγείρευες η ίδια! Ότι έλεγαν συμβουλές πάνω από τον εξώστη και το έπαιζαν μάγκες, εγώ είμαι κατά αυτής της αντίληψης” σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.