Παραμένει κανονικά στον Alpha η Λυδία Μιχαήλ

|
THESTIVAL TEAM

Η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε στο Πρω1νό όλα της τα μυστικά που κάνουν τόσο τις φωτογραφίες, όσο και τα βίντεο της στο youtube τέλεια.

Στη θέση της στον Alpha παραμένει κανονικά η διευθύντρια Προγράμματος, Λυδία Μιχαήλ. Η έντονη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες περί απομάκρυνσής της από τον σταθμό, δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του zappIT. Η Λυδία Μιχαήλ συνεχίζει στο κανάλι και μάλιστα, προχωρά ήδη στον σχεδιασμό του προγράμματος για τη νέα σεζόν.

Η Λυδία Μιχαήλ, μετά από πολυετή συνεργασία με τον Alpha, ανέλαβε τη διεύθυνση Προγράμματος τον Οκτώβριο του 2018. Η ίδια επιχειρεί να κάνει άνοιγμα σε νέα πρόσωπα με νέες ιδέες, σε μια προσπάθεια να δώσει νέα πνοή στο κανάλι,

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του zappit.gr, ωστόσο, από τον σταθμό αποχωρεί η Μαρία Σαγανά. Η υπεύθυνη ψυχαγωγίας και format του Alpha και το κανάλι φαίνεται πως πήραν την απόφαση ενός… βελούδινου διαζυγίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.